Wie ben ik

De drijvende kracht achter Praktijk voor psychologie Mens & Functie

Arend Wissink. Psycholoog in Hengelo

Arend Wissink

Psycholoog voor Borne en Hengelo

Mijn naam is Arend Wissink, ik ben gecertificeerd registerpsycholoog, RET- en EDMR-therapeut. Vanuit mijn praktijk voor psychologie 'Mens & Functie' in Borne help ik je depressie of angst een plek te geven zodat je positief de toekomst tegemoet kunt gaan.

Al sinds mijn jeugd kon ik mij goed in anderen verplaatsen en vanuit hun perspectief een oplossing aanbieden. Dit leidde ertoe dat ik later psychologie ben gaan studeren en mij daarna heb gespecialiseerd tot RET- en EDMR-therapeut.

Neem contact op

De eerste stap is het inschakelen van hulp

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Samen werken we in een kort behandelplan naar een vrolijkere jij.

Mens & Functie

Samen werken om de balans te herstellen

In mijn praktijk voor psychologie 'Mens & Functie' sta jij als mens centraal. De functie staat voor de relatie tussen mens en werk. Door tegenslagen of lastige situaties raak je uit balans en krijg je last van depressie, stress, overspannenheid of een burn-out. Samen werken we in een aantal behandelingen aan het herstel van deze balans.

Ik hecht veel waarde aan een warme band en vind een persoonlijke benadering van het probleem het beste werken. De zorg die ik bied, valt onder de Alternatieve Hulpverlening. Dit houdt in veel gevallen in dat als je extra verzekerd bent, je dit kunt declareren bij je zorgverzekeraar en hiervoor 50% of meer van de kosten vergoed krijgen zonder aanspraak te maken op je eigen risico. Informeer daarvoor bij je zorgverzekeraar.

Wacht daarom niet langer en neem vandaag nog contact met mij op voor een afspraak.

Word een vrolijkere jij