Praktijk voor psychologie Mens & Functie

Wie ben ik

Wie ben ik

De drijvende kracht achter Praktijk voor psychologie Mens & Functie

Arend Wissink. Psycholoog in Hengelo

Arend Wissink

Psycholoog voor Hengelo en omstreken

Mijn naam is Arend Wissink, ik ben NIP-psycholoog, RET-, EDMR- en EFT-therapeut. Een hele mond vol, het komt erop neer dat ik een scala van behandelingen aankan om de aangegeven klachten te kunnen behandelen. Vanuit mijn praktijk voor psychologie 'Mens & Functie' in Borne help ik mijn cliënten om de juiste weg te vinden of weer op te pakken.

Al sinds mijn jeugd kon ik mij goed in anderen verplaatsen en vanuit hun eigen perspectief een oplossing aanbieden, zoveel mogelijk vanuit een niet-veroordelend standpunt. Dit leidde ertoe dat ik later psychologie ben gaan studeren en mij daarna heb gespecialiseerd tot RET-, EDMR- en EFT-therapeut en mij met veel plezier blijf ontwikkelen in kennis over 'de psyche'.

Image

Corinne holtkamp-Kleine

Waarneming voor deze praktijk

Mijn naam is Corinne Holtkamp-Kleine, toegepast psycholoog met specialisatie Arbeid & Gezondheid en ben praktijkhouder. Voor Arend neem ik waar als dit noodzakelijk mocht zijn en pas waar nodig cognitieve gedragstherapie en EMDR toe. Mijn werkterrein is gericht op individuele psychologische zorg, bedrijfspsychologische zorg en coaching waarin jarenlange ervaring met burn-out en trauma’s, als ook in leidinggevende functie’s.

Neem contact op

De eerste stap is het inschakelen van hulp

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Samen geven we dan structuur aan je problematiek en stemmen we af over het behandeltraject.

Mens & Functie

Samen werken om de balans te herstellen

In mijn praktijk voor psychologie 'Mens & Functie' sta jij als mens centraal. De term functie in de naam van de praktijk staat voor jouw functioneren. Dit kan zijn in jouw relatie(s), op je werk of op andere gebieden. Door tegenslagen of lastige situaties raak je soms uit balans en krijg je last van gevoelens die je niet bij jezelf herkent en waardoor je niet verder kunt. Samen werken we in een aantal behandelingen aan het herstel van deze balans.

Ik hecht veel waarde aan een warme band en vind een persoonlijke benadering van het probleem het beste werken. De zorg die ik bied, valt onder de Alternatieve Hulpverlening. Dit houdt in veel gevallen in dat als je extra verzekerd bent, je dit kunt declareren bij je zorgverzekeraar en hiervoor ongeveer de helft van de kosten vergoed kunt krijgen zonder aanspraak te maken op je eigen risico. Informeer daarvoor bij je zorgverzekeraar.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met mij op voor een afspraak.

Word een vrolijkere jij
Logo Praktijk voor psychologie Mens & Functie

Adres

Seringenstraat 2, 7621 CZ Borne
Parkeren mag op de eigen oprit.

Praktijk

KVK-nummer, BTW-identificatienummer en AGB-code Praktijk aanwezig en op aanvraag verkrijgbaar.

Andere opvraagbare registraties

NIP-registratienummer
RBCZ/TCZ licentie
NFG-registratienumme
AGB-code zorgverlener

Telefoonnummer

Links

Psycholoog in Hengelo
Psycholoog in Borne
Psycholoog in Delden
NIP (Nederlands Instituut van Psychologen)
NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg)
RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)