Contact

Neem contact op

Stuur ons een bericht


LET OP: op dit moment is het erg druk, de wachttijd is opgelopen tot een maand, verder ben ik de eerste drie weken van juli op vakantie.

Bereikbaarheid van de praktijk kan via een bericht of:

Telefoon

Adres

Seringenstraat 2
7621 CZ Borne

Logo Praktijk voor psychologie Mens & Functie

Algemene voorwaarden

Op dit moment is er een enorme toename in cliënten. Aangezien ik in juli drie weken vrij heb, kan het langer dan een maand duren voordat u een afspraak heeft. De sessies zijn op dinsdag-, woensdag-, donderdag- of vrijdagavond. Op even weken is een sessie overdag op (enkel) de maandag ook mogelijk. In het weekend is de praktijk dicht. De algemene voorwaarden worden bij de intake meegegeven.

Tijdens het eerste bezoek wordt een behandelplan opgesteld en laat u uw gegevens achter indien we samen besluiten tot behandeling over te gaan.

Mijn visie: wetenschappelijke kennis is randvoorwaardelijk, maar mijn menselijke benadering en intuïtie maken het verschil!

Uw veiligheid

De praktijk is aangesloten bij het RBCZ, een koepelorganisatie voor beroepsbeoefenaren en bij de NFG, de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (vakgroep VPMW). Dit is ondersteunend voor de praktijk en heeft ook voordelen voor u. In een aantal gevallen zal uw verzekeraar bijdragen in de kosten. Verder bent u beschermd door de WGBO en de Wkkgz. In de footer vindt u de betreffende registratienummers.
Ook handelt deze praktijk conform de AVG.
Als laatste ben ik aangesloten bij het NIP. Ook hiervoor dien ik mij te houden aan de beroepscode (opvraagbaar bij het NIP).Ook hier is toezicht op de naleving van het beroepsmatig handelen, de handhaving daarvan berust bij twee onafhankelijke Tuchtcolleges.

Informatie:
WGBO: Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Deze wet regelt het recht op goede informatie over onderzoek en behandeling en op inzage in het medisch dossier en het privacy.
Wkkgz: De Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg verplicht zorgaanbieders hun eigen kwaliteit te bewaken, te beheersen en te verbeteren. Met deze wet kunnen cliënten erop vertrouwen dat er goede zorg en een goede, snelle en laagdrempelige afhandeling van klachten en geschillen zal plaatsvinden.
AVG: dit is de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze praktijk werkt volgens de richtlijnen van de AVG, detailinformatie is opgenomen in de privacyverklaring (te bereiken via de link in de footer).

Intake

 € 40,-

Een intake kan soms spannend zijn, ook voor mij. We moeten wennen aan elkaar en een goede klik is randvoorwaarde voor een geslaagde therapie!

Behandeling

 € 85,-

Andere werkzaamheden zoals rapportage e.d. kunnen reden zijn voor extra kosten, dit gebeurt altijd in onderling overleg.
Tarieven zijn per sessie, deze is meestal een uur maar kan ook wel uitlopen. De bedragen zijn inclusief btw.

Werkgerelateerde coaching

Adviesgesprek:€ 85,-

Tarieven zijn per sessie, deze is meestal een uur maar kan ook wel uitlopen. De bedragen zijn inclusief btw.

Mogelijke talen

Wij kunnen (jong)volwassenen in de onderstaande talen behandelen:

  • Mijn moedertaal is de Nederlandse taal. Sessies verlopen standaard in het Nederlands.
  • Ma langue maternelle est le néerlandais et ma langue secondaire est le français. Vous pouvez participer des sessions en français.
  • My native language is Dutch and my third language is English. It is possible to participate the sessions in English.
  • Ich gebe keine Sitzungen auf Deutsch.
Logo Praktijk voor psychologie Mens & Functie

Adres

Seringenstraat 2, 7621 CZ Borne
Parkeren mag op de eigen oprit.

Praktijk

KVK-nummer, BTW-identificatienummer en AGB-code Praktijk aanwezig en op aanvraag verkrijgbaar.

Andere opvraagbare registraties

NIP-registratienummer
RBCZ/TCZ licentie
NFG-registratienumme
AGB-code zorgverlener

Telefoonnummer

Links

Psycholoog in Hengelo
Psycholoog in Borne
Psycholoog in Delden
NIP (Nederlands Instituut van Psychologen)
NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg)
RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)